Hírek


Két tűzeset és két műszaki mentés történt
2017. február 17. 09:45
Átlagosan alakult a nap Vas megyében a készenléti tűzoltók számára február 16-án

Lukácsházán működő cég munkacsarnokában egy a technológiához csatlakozó műanyag cső sérült, melynek következtében az ipari gáz meggyulladt. A kőszegi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a helyi szakemberek a tüzet eloltottak. Tűzoltói beavatkozásra nem került sor, személyi sérülés nem történt a tűzeset következtében.

A 86-os számú főúton egy személygépkocsi kamionnak ütközött, majd hátra tolatás közben egy személygépkocsinak ütközött. A közlekedési balesetnél személyi sérülés nem történt, a körmendi hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították.

Személygépkocsi lesodródott az útról és felborult Csákánydoroszló és Ivánc között. A baleset következtében egy fő könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat szakemberei ellátták. A körmendi hivatásos és ivánci önkéntes tűzoltók a személygépkocsit a kerekeire állították, majd a forgalmi akadályt megszüntették.

Száraz növényzet gépi kaszálása közben keletkezett tűz Sárváron, ahol körülbelül háromszáz négyzetméteren égett a lekaszált fű. A tűz oltását a gép kezelője  lapáttal és egy tűzoltó készülékkel kezdte meg, majd a sárvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral fejezték be. A tűzesetnél személyi sérülés nem történt.

Fotó: Illusztráció