Hírek


Továbbra is a szabadtéri tüzek kötik le a tűzoltó erőket
2017. március 20. 09:46
Kisebb területeken kellett beavatkozniuk több helyen is a tűzoltóknak hasonló szabadtéri tűzeseteknél március 17-én és 18-án.

Ivánc belterületén kétezer négyzetméteren égett a száraz fű. Az ivánci önkéntes tűzoltók kiérkezéséig a tűz már csak foltokban égett, amiket kéziszerszámokkal segítségével oltották el. Zalaháshágy település külterületén körülbelül négyszáz méter hosszan az árokpart égett. A tüzet a körmendi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.
Gencsapáti külterületén egy használaton kívüli elhanyagolt kiskertben ötszáz négyzetméteren a szárazfű égett, amit a szombathelyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltottak el.
Csákánydoroszlón hatvan négyzetméteren száraz fű égett, amit a körmendi hivatásos tűzoltók kiérkezés előtt a tulajdonos eloltott. A tűzben egy villanyoszlop is megsérült.
Szombathely külterületén a 87-es számú főút mellett körülbelül hatszáz négyzetméteren szárazfű és tuják égtek. A szombathelyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.
Torony településen négy négyzetméteren összehordott háztartási hulladék és gaz égett. A szombathelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. A tűzeseteknél személyi sérülés nem történt.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

Továbbra is a szabadtéri tüzek kötik le a tűzoltó erőket Továbbra is a szabadtéri tüzek kötik le a tűzoltó erőket Továbbra is a szabadtéri tüzek kötik le a tűzoltó erőket
>>> További képek a galériában <<<