Hírek


Közbiztonsági referensek II. negyedéves továbbképzése Sárváron
2017. június 16. 12:54
A Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség 2017. június 14-én a sárvári és celldömölki járás közbiztonsági referensei részére soros negyedéves továbbképzést, értekezletet tartott.

Az értekezletet Kovács Imre tű. ezredes, polgári védelmi felügyelő nyitotta meg, köszöntötte a megjelent referenseket. A továbbképzés keretében a nyári időszak feladatairól, mint a szabadtéri tüzek megelőzése, hőségriadó adta feladatokról tartott tájékoztatót Lakner Tamás tű alezredes, tűzoltósági felügyelő.

A továbbiakban az értekezlet résztvevői kitértek a lokális, nagy mennyiségű csapadékból adódó helyzetek kezelésére, a vis maior eljárások feladataira, elemezték a veszélyelhárítási terv gyakorlatok tapasztalatait.

A szakmai továbbképzés végén, konzultációt követően, Kovács Imre tű. ezredes felhívta a figyelmet a települések belterületi csapadékvíz elvezető rendszerei ellenőrzésének fontosságára, és hangsúlyozta, hogy az ellenőrzések a helyi vízkárok hatékony megelőzésének alappillérei.

Fotó: Giczinger Jánosné tű. zászlós Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

Közbiztonsági referensek II. negyedéves továbbképzése Sárváron Közbiztonsági referensek II. negyedéves továbbképzése Sárváron Közbiztonsági referensek II. negyedéves továbbképzése Sárváron