Hírek


Hétvégi események a megyében
2017. július 17. 11:09
A szombathelyi, sárvári hivatásos és a kőszegi önkormányzati tűzoltók három műszaki mentést hajtottak végre szombaton és vasárnap a megyében.

Két személyautó ütközött össze a 84-es főút, Sárvárt elkerülő szakaszán szombaton a reggeli órákban. Az egyik jármű utánfutóján fát szállított. A balesetben nem sérült meg senki. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett autókat, majd felszámolták a forgalmi akadályt.

Kamion ütközött szalagkorlátnak szombaton délután a 86-os főút Pósfát elkerülő szakaszán. Az álló kamionba egy személyautó is belecsapódott. A kamionban és a személyautóban is egy-egy ember utazott. A balesetben az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A sárvári és a szombathelyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, amelynek során kisebb füstölést tapasztaltak a kamion motorterénél. Az áramtalanítást követően egy vízsugárral megszüntették a füstölést, majd felszámolták a forgalmi akadályt és segítséget nyújtottak a balesetet szenvedett, mozgásképtelen járművek elszállításában.

Fotó: Paor- Smolcz András tű. hdgy., Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó információk: