Hírek


Három műszaki mentés a megyében
2017. szeptember 11. 13:16
Műszaki mentésnél a szombathelyi hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltóknak kellett beavatkozniuk az elmúlt hétvégén.

Mentők kérésére vonultak a szombathelyi hivatásos tűzoltók egy szombathelyi Wesselényi Miklós utcai lakáshoz szombaton reggel. A lakásban egy idős ember elesett. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az ajtót kinyitották, majd átadták a helyszínt a mentőknek.

Személyautó tért le a közútról, majd egy kerítést átszakítva villanyoszlopnak csapódva állt meg Celldömölkön, a Nemesdömölk utcában, vasárnap hajnalban. A balesetet szenvedett autóban hárman utaztak, senki sem sérült meg. A celldömölki önkormányzati tűzoltók az áramtalanítást követően megszüntették a forgalmi akadályt. A műszaki mentés idején a forgalom csak félpályán haladhatott.

Fotó: Celldömölki Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Négy szintes társasház harmadik emeleti lakásában szivárgott a gáz egy gázpalackból Kőszegen, a Velemi úton vasárnap délelőtt. A kőszegi önkormányzati tűzoltók elszorították, szabadtérbe vitték a gázpalackot, a veszélyhelyzetet megszüntették. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.


 

Kapcsolódó képek:

Három műszaki mentés a megyében Három műszaki mentés a megyében Három műszaki mentés a megyében
>>> További képek a galériában <<<