Hírek


Ikervári önkéntesek ünnepeltek
2017. szeptember 12. 15:20
A tűzoltó egyesület 135 éves évfordulóját ünnepelte az Ikervári Önkéntes Tűzoltó Egyesület szeptember 9-én.

Fennállásuk 135 éves évfordulóját ünnepelte az Ikervári Önkéntes Tűzoltó Egyesület szombaton. Az ünnepi megemlékezésen beszédet mondott Szabó Béla, az egyesület elnöke, valamint Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, valamint Fehér Ferenc Ikervár polgármestere.

Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, igazgató emlékplakettet adományozott a jubiláló egyesület részére, valamint elismerést adott át szakmai munkájuk elismeréseként Nagy Ervinnek és Dezső Dánielnek, az Ikervári Önkéntes Tűzoltó Egyesület két tagjának. Marton Ferenc a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke díszoklevelet adományozott az Ikervári Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére.

A beszédeket követően Tóth András plébános megáldotta a jubileumra készített emléktáblát, ami az elkövetkezendőkben a szertár falát ékesíti. Az áldást követően a jubileumra látogatók gyertyát gyújtottak, ezzel megemlékezve gróf Batthyány Lajosra, a tűzoltó egyesület első elnökére, valamint Somogyi József plébánosra, az egylet első titkárára és az elhunyt tűzoltó bajtársakra.

 

Fotó: Ikervári Önkéntes Tűzoltó Egyesület


 

Kapcsolódó képek:

Ikervári önkéntesek ünnepeltek Ikervári önkéntesek ünnepeltek Ikervári önkéntesek ünnepeltek
>>> További képek a galériában <<<