Hírek


Ismét általános iskolában tartottak tűzvédelmi oktatást
2017. október 11. 11:47
A szombathelyi hivatásos tűzoltók október 9-én a Dr. Tolnay Sándor Általános Iskolában fejlesztették a diákok tűzvédelmi tudását.

Mintegy ötven diák, kisebbek és nagyobbak egyaránt részt vettek azon a tűzvédelmi oktatáson, amit a szombathelyi hivatásos tűzoltók tartottak a gyöngyösfalui iskolában. A tűzvédelmi oktatás célja, hogy a diákok már fiatal korban megismerkedjenek a tűz helyes használatával, valamint annak kockázatával. A tűzoltók játékos előadás keretében hívták fel a diákok figyelmét mindarra, amire egy esetlegesen bekövetkezendő tűzesetnél figyelniük kell. Ezen szabályok betartásával a tűzoltók munkáját segíthetik és jelentősen megkönnyíthetik. Az előadást követően a diákoknak lehetősége nyílt megnézni a tűzoltó gépjárműfecskendőt, annak felszerelését.

A nebulók mindkét helyszínen nagy érdeklődéssel hallgatták az előadást, és számos kérdést tettek fel a tűzoltóknak. Legjobban természetesen most is a tűzoltó gépjárműfecskendő és a felmálházott szerek nyerték el a tetszésüket.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

Ismét általános iskolában tartottak tűzvédelmi oktatást Ismét általános iskolában tartottak tűzvédelmi oktatást Ismét általános iskolában tartottak tűzvédelmi oktatást
>>> További képek a galériában <<<