Hírek


Több pályaelhagyásos baleset történt a hétvégén
2017. november 13. 11:35
A balesetekhez Szombathelyről, Szentgotthárdról és Vasvárról vonultak a tűzoltók.

Kamion hajtott útpadkára, amelynek következtében jobb oldali kerekei az útpadkát elhagyva megsüllyedtek Vasszentmihályon a Fő utcában pénteken a délelőtti órákban. A balesetben nem sérült meg senki. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a kamionmentő kiérkezésig biztosították a helyszínt.

Személyautó hagyta el az úttestet, majd félig az árokba borulva állt meg Vasvár külterületén, pénteken este. Az autóban ketten utaztak, mindketten megsérültek a balesetben. A vasvári önkormányzati tűzoltók kerekeire állították az összeroncsolódott járművet. 

A rendőrség kérésére vonultak a szombathelyi tűzoltók a szombathelyi kórházba, ahol egy ember a kórház területén lévő patakba fulladt. Az egység kiemelte az elhunyt embert, majd átadta a társhatóságoknak  a helyszínt.

Személyautó tért le az útról, majd az árokba csapódva, a tetejére borulva állt meg Szentgotthárdon vasárnap a kora esti órákban. A balesetben a jármű vezetője megsérült, őt a mentők a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a járművet áramtalanították, majd kerekeire állították. A műszaki mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett útszakaszon.

Fotó: Illusztráció