Hírek


A szombathelyi és a sárvári nyugdíjas tűzoltók is találkoztak
2017. december 04. 15:12
A körmendi, és az igazgatóság nyugdíjas találkozóját követően a szombathelyi és a sárvári nyugállományú kollégák részére is megtartották a nyugdíjas találkozót december 1-én.

Közel ötvenen vettek részt a pénteki nyugdíjas találkozón, amelyet a Szombathelyen is szerveztek a volt tűzoltók részére. A rendezvényen részt vett Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Lakatár Gábor tűzoltó alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Göncz Szabolcs tűzoltó alezredes, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka.

A találkozó egyik különlegessége volt az a nyugdíjasok könyve, amelyben a szombathelyi tűzoltóság kötelékébe tartozó nyugdíjasok szakmai életútja és fényképe került bele, amit minden nyugdíjas a kézjegyével hitelesített pénteken.

Sárváron tizenöt nyugdíjas gyűlt össze, hogy visszaemlékezzenek az aktív évekre. Az eseményen részt vett Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Kovács Levente tűzoltó alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Csende Sándor Viktor tűzoltó százados, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka. A nyugdíjasok megtekinthették az új Rába tűzoltó gépjárműfecskendőt, amit a készenléti állomány mutatott be nekik.

A vacsorát és a vidám történetmeséléseket követően mindenki boldogan távozott, a mielőbbi viszont találkozás reményében.

 

Fotó: Egyed László tű.alezredes/Vas MKI, Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség


 

Kapcsolódó képek:

A szombathelyi és a sárvári nyugdíjas tűzoltók is találkoztak A szombathelyi és a sárvári nyugdíjas tűzoltók is találkoztak A szombathelyi és a sárvári nyugdíjas tűzoltók is találkoztak
>>> További képek a galériában <<<