Hírek


Műszaki mentések hétvégén Vas megyében
2018. február 12. 12:35
Két balesethez és egy épületkárhoz is vonultak Vas megye tűzoltói a hétvégén.

Régi építésű egyszintes tégla építésű ingatlan hátsó falazati része a szomszéd udvarára dőlt károsítva a szomszéd fa szerkezetű melléképületét Vasegerszeg településen, pénteken délután. A házban nem tartózkodott senki. A sárvári hivatásos és a répcelaki önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek a lakatlan épületből egy propán-bután gázpalackot kihoztak, majd körbekordonozták az ingatlan udvar felőli részét.  Nem sérült meg senki a balesetben.

Kisteherautó csúszott meg a jeges úton, majd szakadék szélén állt meg Mesteri település közelében a Ság-hegyen pénteken az esti órákban. A celldömölki önkormányzati tűzoltók mentőkötél, kézi csörlő és kéziszerszámok segítségével ellenstabilizálták, majd kivontatták a járművet. A balesetben nem sérült meg senki.

Két személyautó ütközött össze a 87-es főúton Lukácsháza és Kőszeg között vasárnap az esti órákban. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba csapódva, a tetejére borulva állt meg. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A kőszegi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autókat, majd kerekeire állították a felborult járművet.

Fotó: Lakatár Tamás/ Kőszeg ÖTP


 

Kapcsolódó képek:

Műszaki mentések hétvégén Vas megyében Műszaki mentések hétvégén Vas megyében Műszaki mentések hétvégén Vas megyében
>>> További képek a galériában <<<