Hírek


Uniformis kupa negyedik alkalommal
2018. május 14. 11:29
A Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület, valamint az Arborétum Sportlétesítmény hagyományteremtő idén május 12-én immár negyedik alkalommal rendezte meg az Uniformis Kupát, amelynek feladatai a tavalyihoz hasonlóan nagyon népszerűnek bizonyultak az egyenruhás csapatok körében.

Az idei sportnapon – dacolva az változékony tavaszi időjárással – szintén nagyon sokan csatlakoztak a vándorkupáért folyó küzdelemhez: a rendőrség, a mentők, a katasztrófavédelem, a büntetés-végrehajtás, a honvédség, az adó- és vámhivatal, az önkormányzat is indított csapatot. Az izgalmas feladatoknak, a lelkes versenyzőknek és a szép számmal megjelent szurkolóseregeknek köszönhetően ismét egy jó hangulatú, baráti versenynek lehettek részesei azok, akik kilátogattak szombaton az Arborétum Sportlétesítménybe.

A csapatok fociztak, tekéztek, kötelet húztak, próbára tették magukat légpuskalövészetben. A kellőképp kifáradt versenyzők nem maradtak azonban ellátás nélkül, hiszen a feladatok között főzőverseny is helyet kapott: gulyás és pörkölt illata járta be a környéket, amelyet persze a zsűrizést követően el is fogyaszthattak a csapatok.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata kiváló eredményekkel térhetett haza a megmérettetésről. Fociban másodikak, kötélhúzásban harmadikak, míg lövészetben és tekében és főzésben is a negyedik helyezést szerezték meg.

Gratulálunk az eredményekhez!

Fotó: Lakatár Gábor tű. alezredes/Szombathely KVK


 

Kapcsolódó képek:

Uniformis kupa negyedik alkalommal Uniformis kupa negyedik alkalommal Uniformis kupa negyedik alkalommal
>>> További képek a galériában <<<