Hírek


Hétfői műszaki mentések mérlege
2018. május 15. 12:22
Négy helyszínen avatkoztak be a tűzoltó egységek hétfőn.

Kaszálási munkálatok közben vágta el a gázcsonkot egy munkagép Bükön, a Rózsa úton, hétfőn délelőtt. A csepregi önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység a kiáramló gázt csőroppantó segítségével elszorította, majd a gázszolgáltató szakemberek megérkezéséig biztosította a helyszínt. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Három méteres akácfa ága lógott a villanyvezetéken, veszélyeztetve a forgalmat Viszákon, a Fő úton hétfőn délután. A viszáki önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a faágat eltávolította. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Kisodródott a kanyarban, majd a szántóföldre borulva állt meg egy kamion a 8-as főúton, Szentgotthárd közelében hétfőn délután. A kamion vezetője nem sérült meg a balesetben. A körmendi hivatásos és a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói vonultak a helyszínre. Az egység áramtalanította a járművet, majd a kamionmentő kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A műszaki mentés idején a forgalom az érintett szakaszon fél útpályán haladhatott.

Két személyautó ütközött össze Simaságon, a Táncsics Mihály utcában hétfőn délután. A balesetben nem sérült meg senki. A csepregi önkormányzati tűzoltók az egyik jármű áramtalanításában nyújtottak segítséget.

Fotó: Illusztráció