Hírek


Balesetek kedden a megyében
2018. június 13. 15:31
Árokba csúszott autó Gersekarátnál, oldalára vonult jármű Celldömölkön és halálos baleset Jánosházánál.

Megcsúszott, majd a menetiránnyal szemben lévő árokban, a tetejére borulva állt meg egy személyautó Gersekarát közelében kedden délelőtt. Az autóban egy ember utazott, aki az ütközés következtében megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba szállították. A vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, az egység áramtalanította a személyautót, majd kerekeire állította azt és megszüntette a forgalmi akadályt.

Az útpálya mellett lerakott farönknek hajtott egy személyautó, majd az oldalára borulva állt meg Celldömölkön a Kolozsvár utcában kedden délután. Az autóban négyen utaztak, ketten megsérültek a balesetben, őket a mentők kórházba szállították. A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire állították az autót, ezt követően megszüntették a forgalmi akadályt.

Két személyautó ütközött össze a 8-as számú főúton Jánosháza közelében kedden délután. Az ütközést követően az egyik autó a vasúti sínekre csapódva állt meg. Az egyik autóban egy, a másikban két ember utazott. Egyikük az ütközés következtében beszorult a roncsba. A sárvári hivatásos és a jánosházi önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek áramtalanították a személyautókat, feszítő-vágó berendezés segítségével  az összeroncsolódott jármű ajtaját felnyitották, hogy a mentők hozzáférjenek a beszorult autóvezetőhöz. A mentők megállapították, hogy az ütközés következtében az autó vezetője olyan súlyos sérüléséket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, utasa megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba szállították. A tűzoltók ezt követően kiemelték az elhunytat az autóból, majd csörlő segítségével levontatták a sínekről.  A műszaki mentés idején a vonatközlekedés és a közúti forgalom is szünetelt az érintett szakaszon.

Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó információk: