Hírek


Balesetek hétfőn
2018. augusztus 07. 14:21
Szombathelyre, Szentgotthárdra és Gencsapátiba is riasztották a Vas megyei tűzoltó egységeket balesetekhez hétfőn.

Két személyautó ütközött össze Szombathelyen, a Vörösmarty Mihály utcában hétfőn délután. A járművekben egy-egy ember utazott, egyikük sem sérült meg a balesetben. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett járműveket, majd a helyszín biztosításában nyújtottak segítséget. A műszaki mentés idején az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben.

Frontálisan ütközött két személyautó Szentgotthárdon, az Árpád utcában hétfőn délután. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A körmendi és szentgotthárdi hivatásos, valamint a magyarlaki önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek áramtalanították a személyautókat, valamint segítséget nyújtottak a mentőknek a sérültek kiemelésében és mentőautóba való elhelyezésében.

Letért az útról, majd az oldalára csapódva állt meg egy személyautó Gencsapáti településen a Hunyadi utcában hétfőn délután. A balesetben az autó vezetője megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység az autó áramtalanításában és a helyszín biztosításában nyújtott segítséget.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

 

 


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek hétfőn Balesetek hétfőn Balesetek hétfőn