Hírek


Három tűzeset történt Vas megyében
2018. szeptember 12. 09:46
A tűzeseteknél személyi sérülés nem történt

Személyautó motortere füstölt egy szombathelyi parkolóban, a Szent Márton utcában kedden délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak  a tűzesethez. Az egység áramtalanította a járművet, majd egy vízsugárral visszahűtötte az izzó részeket.

Villanyóra szekrény gyulladt ki Vasszentmihályon, az Erdei utcában, kedden a délutáni órákban. A körmendi és a szentgotthárdi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek kiérkezéséig a lánggal égés megszűnt. A tűzoltók áramtalanították a házat, majd egy vízsugár fedezete mellett átvizsgálták a villanyóra szekrény környezetét. Az egység megállapította, hogy a tűz nem terjedt tovább az elektromos kábeleken keresztül az épület többi részére.

Összehordott szalma égett egy villanyoszlop közelében Szombathely és Vép közötti úton, kedden a kora esti órákban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató által végzett feszültségmentesítést követően egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tüzet megfékezték, annak továbbterjedését megakadályozták.