Hírek


Igazgatói szemle a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen
2018. szeptember 14. 12:25
Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója szeptember 14-én tett látogatást a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen.

Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, igazgatót a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szertárában felsorakozott állomány és Lakatár Gábor tű. alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője köszöntötte a kirendeltségen. Az igazgató megköszönte a készenléti állomány 2018. évi TFA HUNGARY-Bük az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyen nyújtott munkáját - amellyel hozzájárultak annak sikerességéhez-, majd nyugodt szolgálatot kívánt az állománynak. A készenléti szolgálat köszöntését követően az igazgatónak a kirendeltség szakterületi vezetői, valamint a tűzoltóparancsnokság parancsnoka külön-külön beszámoltak az elmúlt időszak kiemelt eseményeiről, eredményeiről, valamint az elkövetkezendő időszakra meghatározott és tervezett főbb célkitűzésekről.

Fotó: Balogh Eszter tű.ftörm./Vas MKI


 

Kapcsolódó képek:

Igazgatói szemle a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen Igazgatói szemle a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen Igazgatói szemle a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen