Hírek


Kihelyezett katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és tűzoltóparancsnoki értekezlet Sárváron
2018. november 07. 08:13
Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója tett látogatást a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségen november 6-án.

Az igazgatót a tűzoltó gépjárművek előtt felsorakozott tűzoltó állomány és Kovács Levente tű. alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője fogadta. Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes köszöntötte az állományt, majd találkozott az aznapi 24/48  órás munkarendben dolgozó szolgálati csoporttal, tájékozódott a beavatkozó állomány képzéseinek rendjéről, a szolgálatszervezésről, munka és elhelyezési körülményeiről, majd megköszönte az állomány munkáját, majd gratulált a műszaki mentő versenyen elért helyezéshez és ösztönözte az állományt, hogy a jövőben is képviseljék a versenyeken az igazgatóságot. Az állomány köszöntését követően sor került a  katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és tűzoltóparancsnoki havi értekezletre, ahol a napirendeken keresztül beszélték át a vezetők az aktuális feladatokat.

Fotó: Giczinger Jánosné c. tű. zászlós/Sárvár KvK


 

Kapcsolódó képek:

Kihelyezett katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és tűzoltóparancsnoki értekezlet Sárváron Kihelyezett katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és tűzoltóparancsnoki értekezlet Sárváron Kihelyezett katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és tűzoltóparancsnoki értekezlet Sárváron
>>> További képek a galériában <<<