Hírek


II. féléves továbbképzés a megyei főügyeleti osztály állománya számára
2018. november 08. 15:31
A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeleti osztálya tartott továbbképzést a főügyeletesi, ügyeletesi és műveletirányítói állomány részére november 8-án.

A továbbképzést Seper András tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese nyitotta meg, majd Dénes Károly tű. alezredes, a megyei főügyeleti osztály vezetője tartott előadást az ügyeleti munka aktualitásairól. Ezt követően Székely Klára az ELTE Társadalomtudományi Kar Savaria Gazdálkodástudományi Tanszék adjunktusa az „Intelligens facebook használatáról” számolt be a jelenlévőknek. A délelőtt hátralevő részében a továbbképzés résztvevői egy helyismereti foglalkozás keretében látogattak el a Szily János Egyházmegyei Gyűjtemény Látogatóközpontjába. A délutáni órákban Prof. Dr. Nagy Lajos, a Markusovszky Kórház Főigazgatója a stroke felismeréséről, gyógyításának lehetőségeiről tartott előadást.

Fotó: Dénes Károly tű. alez./Vas MKI, Balogh Eszter tű.ftőrm./Vas MKI


 

Kapcsolódó képek:

II. féléves továbbképzés a megyei főügyeleti osztály állománya számára II. féléves továbbképzés a megyei főügyeleti osztály állománya számára II. féléves továbbképzés a megyei főügyeleti osztály állománya számára
>>> További képek a galériában <<<