Hírek


Tűzvizsgálók képzése folyt az igazgatóságon
2018. december 06. 14:45
A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálói részére tartottak képzést december 6-án az igazgatóság épületében.

A képzést Seper András tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese nyitotta meg, majd Fentor László tű. alezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tűzvédelmi és kéményseprő-ipari szabályzási főosztály országos tűzvizsgálója a tűzvizsgálói verseny tapasztalatairól tartott előadást. Az elméleti foglalkozást gyakorlati feladatok végrehajtása követte. A megyei tűzvizsgálóknak egy előre berendezett helyszín szemléjét kellett végrehajtaniuk, amelyet egy diktafonra felmondva rögzítettek, ezt követően társuk által elkészített helyszíni szemle alapján helyszínrajzot kellett készíteniük. A gyakorlati feladatok végrehajtását egy közös kiértékelés követte, majd a képzést Dénes Károly tű. alezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei főügyeleti osztály vezetője zárta.

Fotó: Balogh Eszter tű.ftőrm./Vas MKI


 

Kapcsolódó képek:

Tűzvizsgálók képzése folyt az igazgatóságon Tűzvizsgálók képzése folyt az igazgatóságon Tűzvizsgálók képzése folyt az igazgatóságon
>>> További képek a galériában <<<