Hírek


A sárvári nyugdíjas tűzoltók is megtartották találkozójukat
2018. december 07. 13:11
A szombathelyi és a körmendi nyugdíjas találkozókat követően a sárvárira is sor került december 7-én a sárvári Platán Étteremben.

A helyi állományból nyugdíjba vonult tűzoltók azért gyűltek össze, hogy közösen felelevenítsék az elmúlt évtizedek történéseit, visszahozzák az aktív évek emlékeit. A vacsorát megelőzően a hajdani tűzoltók a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szertárát tekintették meg. Az eseményen részt vett Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Kovács Levente tűzoltó alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Csende Sándor Viktor tűzoltó őrnagy, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka. A köszöntőket követően ünnepi vacsora vette kezdetét és a vidám esti beszélgetést követően mindenki élményekkel telve térhetett haza.

Fotó: Csende Sándor Viktor tű. őrnagy/Sárvár HTP


 

Kapcsolódó képek:

A sárvári nyugdíjas tűzoltók is megtartották találkozójukat A sárvári nyugdíjas tűzoltók is megtartották találkozójukat A sárvári nyugdíjas tűzoltók is megtartották találkozójukat
>>> További képek a galériában <<<