Hírek


Műszaki mentések csütörtökön
2019. január 11. 12:55
Három esetben, balesetekhez és kidőlt fa eltávolításához is riasztották a szombathelyi, sárvári hivatásos és a kőszegi önkormányzati tűzoltókat az elmúlt napon.

Két személyautó ütközött össze Szombathelyen, a Csaba úton, csütörtökön délután. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység áramtalanította a balesetben összeroncsolódott járműveket, majd megszüntette a forgalmi akadályt.

Huszonöt méter magas száraz fa dőlt a közútra és akadályozta a forgalmat Kőszegen, a Felsőerdő úton, csütörtökön az esti órákban. A kőszegi önkormányzati tűzoltók motorfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd eltávolították, ezzel a forgalmi akadályt megszüntették. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Megcsúszott az úton, majd az út menti lámpaoszlopnak ütközött egy személyautó Sárváron, a Vadkert körúton, csütörtökön este. Az ütközést követően az oszlop kidőlt és a kerékpárút fölött veszélyesen lógott. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, majd a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereket, akik áramtalanították az oszlopot, majd a sárvári egység roncsvágó eszköz segítségével kettévágta azt, ezzel a veszélyhelyzetet megszüntette. A balesetben nem sérült meg senki.

Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

Műszaki mentések csütörtökön Műszaki mentések csütörtökön Műszaki mentések csütörtökön
>>> További képek a galériában <<<