Hírek


Halálos baleset Szombathely belvárosában
2019. február 11. 13:09
A tűzoltók egy az ütközés következtében beszorult embert feszítő-vágó berendezés segítségével emeltek ki az egyik autóból.

Két személyautó ütközött össze Szombathely belvárosában, a Zanati úti aluljáróban vasárnap délelőtt. Az ütközés következtében az egyik autó vezetője beszorult a roncsba. A helyszínre a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a személyautókat, valamint feszítő-vágó berendezés segítségével a jármű beszorult vezetőjét kiemelte és átadta a mentőszolgálat szakembereinek, akik megállapították, hogy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik autó vezetője megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba szállították. Az egységek a mentőknek való segítségnyújtást követően felitatták az ütközés következtében a közútra folyt üzemanyagot. A műszaki mentés idejére teljes szélességében le kellett zárni az utat a forgalom elől.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

Halálos baleset Szombathely belvárosában Halálos baleset Szombathely belvárosában Halálos baleset Szombathely belvárosában
>>> További képek a galériában <<<