Hírek


Megyei főügyeleti osztály továbbképzése zajlott
2019. március 12. 15:44
A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeleti osztálya tartott továbbképzést a főügyeletesi, ügyeletesi és műveletirányítói állomány részére március 6-án.

A képzést Dénes Károly tű. alezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei főügyeleti osztály vezetője nyitotta meg, majd beszámolt az ügyeleti rendszer helyzetéről, valamint az aktualitásokról. Seper András tű. ezredes, igazgatóhelyettes előadásában értékelte a megyei főügyelet elmúlt évi működését. Kemenes Péter tű. ezredes, a humán szolgálat vezetője a szabadságok kiszámításának és elszámolásának módszeréről tartott tájékoztatást. Kiss Balázs tű. alezredes, informatikai osztályvezető az ügyelet munkatárai által használt számítógépes programokról tartott oktatást.

A délután folyamán a továbbképzés résztvevői a műveletirányítási szoftver kezeléséről, a tömeges eseménykezelési gyakorlatról hallhattak. A képzést Seper András tű. ezredes, igazgatóhelyettes zárta.

Fotó: Balogh Eszter tű. ftőrm./Vas MKI


 

Kapcsolódó képek:

Megyei főügyeleti osztály továbbképzése zajlott Megyei főügyeleti osztály továbbképzése zajlott Megyei főügyeleti osztály továbbképzése zajlott