Hírek


Ülést tartott a Területi Tűzmegelőzési Bizottság
2019. március 12. 15:46
Március 12-én tartotta idei első ülését a Vas Megyei Tűzmegelőzési Bizottság. Összegezték az elmúlt időszak eseményeit, a prevenciós munkát és meghatározták 2019. évre vonatkozó legfontosabb feladatokat.

Az ülést Seper András tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese nyitotta meg. Roboz József tű. alezredes, hatósági osztály szolgálatvezetője beszámolt a Területi Tűzmegelőzési Bizottság 2018. évi munkatervben meghatározott feladatok megvalósulásáról, a rendezvényeken való részvételekről. Az alezredes beszélt továbbá a prevenciós kampányokról, valamint a tájékoztató és figyelemfelhívó anyagok elhelyezésének fontosságáról. Az értekezleten továbbá szó volt még a 2018. évi vonulási statisztikáról, továbbá a tűzvédelmi jogszabályok változásáról is.

Seper András tű. ezredes, igazgatóhelyettes ismertette a Vas Megyei Tűzmegelőzési Bizottság 2019. évi tervét, amelynek elfogadtatására az ülés végén került sor. Az értekezlet végén az ezredes megköszönte a megjelenteknek a részvételt, és további szoros együttműködést kért a bizottsági tagoktól.

Fotó: Balogh Eszter tű. ftőrm. /Vas MKI


 

Kapcsolódó képek:

Ülést tartott a Területi Tűzmegelőzési Bizottság Ülést tartott a Területi Tűzmegelőzési Bizottság Ülést tartott a Területi Tűzmegelőzési Bizottság
>>> További képek a galériában <<<