Hírek


Újabb neves elismerést vehetett át a disaster medic instruktor
2019. április 12. 18:16
Egy hónapon belül másodszor vehetett át elismerést Csejtei Balázs tű. zászlós, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság disaster medic instruktora.

Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójától ajándéktárgyat vehetett át Csejtei Balázs tű. zászlós március 15-én, a főigazgatóságon tartott ünnepi állománygyűlésen még március 14-én. Nem telt el egy hónap és a zászlós egy újabb rangos elismerésben részesülhetett.  Dobson Tibor tű. dandártábornok, a Magyar Rendvédelmi Kar elnöke ugyanis a rendvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai érdekképviseleti és közösségfejlesztési tevékenységéért elismerésben részesítette április 12-én. 

Csejtei Balázs tű. zászlós, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság katasztrófavédelmi mobil labor technikusa képzett disaster medic, azaz kárhelyszíni elsősegélynyújtó instruktor. Az elmúlt időszakban tudását a Vas megyei hivatásos állomány és az önkéntes tűzoltók körében egyaránt oktatások keretében kamatoztatta, ezzel felkészítve a tűzoltókat arra az esetre, amikor olyan helyen van szükség elsősegélynyújtásra, ahova a mentők, védőfelszerelés hiányába nem tudnak bejutni.

Gratulálunk az elismerésekhez!

Fotó: Csejtei Balázs tű. zászlós/Vas MKI


 

Kapcsolódó képek:

Újabb neves elismerést vehetett át a disaster medic instruktor Újabb neves elismerést vehetett át a disaster medic instruktor Újabb neves elismerést vehetett át a disaster medic instruktor
>>> További képek a galériában <<<