Hírek


Műszaki mentések a hétvégén
2019. április 15. 10:58
Faág tört le Körmenden, míg gázvezetéket vágott át egy munkagép Szentgotthárdon, autók ütköztek Szombathelyen és ajtónyitásra volt szükség Szombathelyen, négy alkalommal riasztották a Vas megyei tűzoltókat az elmúlt napokban.

Egy nagy fa ága tört le veszélyeztetve a gyalogosforgalmat Körmenden a Hunyadi utcában pénteken a reggeli órákban. A körmendi hivatásos tűzoltók létraszer segítségével a magasban lógó faágat motoros láncfűrész segítségével eltávolították. Az eset során nem sérült meg senki.

Munkálatok közben vágott át gázvezetéket egy munkagép Szentgotthárdon, a Kossuth Lajos utcában pénteken délután. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói egy vízsugár segítségével a helyszínt biztosították, amíg a gázszolgáltató szakemberek a kiszakaszolást elvégezték. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében le kellett zárni a forgalom elől. Az eset során nem sérült meg senki.

Két személyautó ütközött össze Szombathelyen, a Vörösmarty Mihály utcában vasárnap délelőtt. A balesetben az egyik autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység áramtalanította a balesetben sérült járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Lakásában ragadt egy idős lakó Szombathelyen, a Bem József utcában vasárnap este. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a segítségére. Az egység kihúzós létrával a második emeleti lakásba, az ablakon keresztül bejutott, majd az ajtót nyithatóvá tette. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

 


 

Kapcsolódó képek:

Műszaki mentések a hétvégén Műszaki mentések a hétvégén Műszaki mentések a hétvégén
>>> További képek a galériában <<<