Hírek


Két baleset, egy fakidőlés pénteken
2019. augusztus 10. 09:48
A szombathelyi hivatásos tűzoltókat balesetekhez, míg a szentgotthárdi hivatásos tűzoltókat fakidőléshez riasztották a tegnapi napon.

Két személyautó ütközött össze Szombathelyen, az Aréna utcában pénteken délután. A balesetben az egyik autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A műszaki mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett útszakaszon.

Fotó: Balogh Eszter tű.ftőrm./Vas MKI

Nagyméretű fa dőlt az úttestre Csörötnek és Kondorfa között szombaton hajnalban. A fa a fél útpályát elfoglalta és akadályozta a közlekedést. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói motoros láncfűrész segítségével feldarabolták a fát, ezzel a forgalmi akadályt megszüntették. Az eset során nem sérült meg senki.

Elhagyta az úttestet és a közút melletti mezőgazdasági területen, a tetejére csapódva állt meg egy személyautó a 86-os főúton Balogunyom közelében szombaton a kora reggeli órákban. Az autóban ketten utaztak, egyikük sem sérült meg a balesetben, önerejükből el tudták hagyni a járművet. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó információk: