Hírek


Nyolc estben kérték a tűzoltók segítségét káresemények felszámolásánál
2019. szeptember 09. 10:59
Továbbra is több esetben a pályaelhagyásos és ütközéses balesetek adnak munkát a megye tűzoltóinak

Nem tudott ajtót nyitni egy idős ember pénteken, Szombathelyen a Március 15. tér egyik társasházi első emeleti lakásában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a lakás erkélyén keresztül tűzoltó létra segítségével a lakásba bejutottak, majd az ajtót kinyitva biztosították a mentőknek a beteg ellátását.

Lesodródott az útról és az árokba hajtott egy személygépkocsi Csörötnek közelében pénteken. A járműben utazók közül egy ember eltudta hagyni a járművet, azonban a gépkocsivezetőt a szentgotthárdi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével tudták a mentőkkel közösen kiemelni. A sérülteket a mentők kórházba szállították.

Fotó: Körmendi HTP

Kosárlabdapálya egyik fém palánkja dőlt meg veszélyesen szombaton, Körmenden egy Rákóczi utcai társasháznál.  A körmendi hivatásos tűzoltók a palánkot a pályáról eltávolították, a területet kordonszalaggal körbe kerítették, felhívva a figyelmet a veszélyes részekre.

Személyautó az útpályát elhagyva az út melletti árokba hajtott Gencsapáti közelében a 87-es számú főúton vasárnap hajnalban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, ezzel megakadályozták a további tűzveszélyt. A balesetben nem sérült meg senki.

Az út melletti árokba hajtott és felborult egy személyautó Szentgotthárdon a Máriaújfalui úton vasárnap. A gépjárművet vezető önerejéből szállt ki a gépkocsiból, akit a mentők kórházba szállítottak. A szentgotthárdi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a műszaki mentés ideje alatt a közúti forgalom fél útpályán haladt.

Idős ember nem tudott ajtót nyitni vasárnap, Szombathelyen a Kisfaludy Sándor utca egyik társasházában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a lakás erkélyén keresztül tűzoltó létra segítségével a lakásba bejutottak, majd az ajtót kinyitva biztosították a mentőknek a beteg ellátását.

Üzemanyag és olaj folyt egy személygépkocsiból Szombathelyen a Rákóczi Ferenc utcában vasárnap délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az üzem és kenőanyagokat felitató anyaggal eltávolították, ezzel megakadályozták a közúton a csúszásveszélyt.

Két személygépkocsi ütközött vasárnap Szombathelyen a Vörösmarty Mihály utcában. A közlekedési balesetben érintett járműveket a szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították, a sérült embert a mentők ellátták.

 


 

Kapcsolódó képek:

Nyolc estben kérték a tűzoltók segítségét káresemények felszámolásánál Nyolc estben kérték a tűzoltók segítségét káresemények felszámolásánál Nyolc estben kérték a tűzoltók segítségét káresemények felszámolásánál
>>> További képek a galériában <<<