Hírek


Harminc év után járó szolgálati jelet vehetett át
2019. szeptember 10. 12:42
Szeptember 10-én, a havi katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki havi értekezlet keretében elismerést adott át a megyei igazgató.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere szolgálati jelet adományozott szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért harminc év után Dénes Károly tű. alezredesnek, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei főügyeleti osztály osztályvezetőjének. Az elismerést Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át. Az ezredes megköszönte az elmúlt három évtized során az állampolgárok biztonságának és anyagi javaik védelmében végzett sokoldalú feladatait, a kitűnő helytállást, majd jó egészséget kívánt az elkövetkező időszak munkavégzéséhez is.

Gratulálunk az elismerésben részesültnek!

Ezután Baráth Gábor, a Magyar Vöröskereszt Veszprém és Vas Megyei Szervezetének igazgatója tartott előadást az értekezlet résztvevőinek a vöröskereszt katasztrófavédelemmel összefüggő tevékenységeiről és felkészültségéről. Ebben részletesen kitért a véradás és az elsősegélynyújtó tanfolyamok szervezése mellett az éves gyakorlatok rendszerére, a katasztrófák bekövetkezése esetén végrehajtandó feladataikra, humanitárius programjaikra, valamint jövőbeni stratégiai céljaikra is. Az informális előadás keretében az igazgatóság vezetői állomány a megismerhette a két szomszédos megyében működő szervezet önkéntes alapon nyugvó humán és technikai erőforrásait.

Fotó: Egyed László tű. alezredes./Vas MKI


 

Kapcsolódó képek:

Harminc év után járó szolgálati jelet vehetett át Harminc év után járó szolgálati jelet vehetett át Harminc év után járó szolgálati jelet vehetett át