Hírek


Három káresethez vonultak a tűzoltók
2019. november 07. 10:33
A tűzeseteknél ketten sérültek meg

Vegyestüzelésű kazán keringetőszivattyúja nem működött egy kenézi családi ház fűtőrendszerében, melynek következtében felforrt a fűtővíz szerdán este. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a kazánban lévő parazsat eltávolították, ezzel megelőzve a kazán felrobbanását. Az eset során nem sérült meg senki, a lakók a fűtést más módon oldották meg

Faüzem porkamrájában lévő fűrészpor égett mintegy harminc négyzetméteren Szentgotthárdon, a Tótfalusi úton csütörtökön hajnalban. A helyszínre a körmendi és a szentgotthárdi hivatásos, a szakonyfalui önkéntes tűzoltókat, valamint katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltóit riasztották. A lángokat a beépített tűzoltó berendezés és a tűzoltók egy vízsugárral oltották el. A tűz az épület és technológia többi részére nem terjedt át. A tűzesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

Fotó: Körmendi HTP

Családi ház melléképülete égett teljes terjedelmében Csehimindszenten a Fő utcában, csütörtökön hajnalban. A sárvári hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók három vízsugárral megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a családi házra, majd eloltották a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotó: Vasvári ÖTP


 

Kapcsolódó információk: