Pályaelhagyásos közúti közlekedési balesetekhez, közúti akadály eltávolításához és állatmentéshez kérték a tűzoltók segítségét

2021. február 22. 08:57

Négy ember sérült a baleseteknél

Személyautó az út melletti csapadékelvezető árokba csapódott és az oldalára borult pénteken reggel, Káldon a Deák Ferenc utcában. Műszaki mentés keretében a sárvári hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a kerekeire állították. A közúti közlekedési balesetben nem sérült meg senki.

Személygépjármű az útestet elhagyva villanyoszlopnak csapódott pénteken délelőtt, Szombathelyen a Külső Nárai úton. A járműbe beszorult gépkocsivezetőt a szombathelyi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította.

Nagyméretű fa ága letörött pénteken este, Kőszegen a Lékai úton, közlekedési akadályt okozva fél útpályán. A kőszegi önkormányzati tűzoltók kézi szerszámokkal, a rendőrség segítségével az faágat eltávolította, a közúti akadályt megszüntette. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött frontálisan Szombathely és Ják közötti közúton, szombaton este. Az ütközés következtében az egyik járműben utazó beszorult, őt a szombathelyi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki. Az ütközésben ketten sérültek, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Macska rekedt fedett vízelvezető csatornában Sárváron, a Mikes Kelemen utcában szombaton este. Szorult helyzetéből az állatot a sárvári hivatásos tűzoltók a rácsos fedél eltávolítása után kimentették. A kisállat a káresetnél nem sérült meg.

Személygépkocsi hajtott az út melletti árokba, majd felborult, Vasszécsenyben a Petőfi Sándor utcában, vasárnap hajnalban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították, áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették. A balesetben nem sérült meg senki.

Személygépkocsi az úttestet elhagyva az árokba csúszott, majd felborult Apátistvánfalva közelében vasárnap este. A személyautót a gépkocsivezető önerejéből hagyta el, azonban őt a mentők kórházba szállították. A szentgotthárdi és körmendi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a közúti közlekedési akadályt megszüntették.

Fotó: Fotó: Dénes Bálint Sárvári HTP, Szombathelyi HTP