Közúti közlekedési balesethez, liftből és vízből mentéshez vonultak a vasi tűzoltók

2021. augusztus 23. 09:03

Két ember sérült meg a káreseményeknél

Az úttest melletti árokba majd fának hajtott egy személygépkocsi szombaton Pácsonyban, a Kossuth utcában. A járművet a vasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították, a sérült személy a mentők látták el.

Az útpályát elhagyva az árokba hajtott majd egy villanyoszlopot döntött ki egy személygépkocsi szombaton a Szombathelyt elkerülő 86-os számú főúton. A járművet a szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították, a kidöntött oszlop eltávolítását az áramszolgáltató szakemberei végezték. A műszaki mentési idejére a közúti forgalom szünetelt a főúton.

Fotó: Szombathelyi HTP

Liftben rekedt műszaki meghibásodás miatt két ember Körmenden egy szállodában. Őket a helyi hivatásos tűzoltók a dolgozókkal közösen mentették ki szorult helyzetükből. Személyi sérülés nem történt.

A Rábából mentettek ki egy embert vasárnap a tűzoltók. A sárvári, Rákóczi utcai hídról a vízbe ugrott, a folyó partoldalába kapaszkodó sérült embert a sárvári és szombathelyi hivatásos tűzoltók mentőkötél és tűzoltólétra segítségével mentették ki. A sérültet a mentőszolgálat szakemberei látták el.

Fotó: Fotó: Szombathelyi HTP