Négyszáz méteren tolta maga előtt az autóroncsot a vonat Csákánydoroszlónál

2021. október 15. 11:19

Személyszállító vonat és terepjáró ütközött Csákánydoroszlónál, traktor borult fel Kemenesmagasiban csütörtökön délután.

Személyszállító vonat és egy terepjáró ütközött össze a 8-as számú főút Csákánydoroszlóhoz közeli vasúti átjárójában csütörtökön délután. Az ütközést követően a vonat négyszáz méteren tolta maga előtt az autóroncsot. A körmendi hivatásos tűzoltók az elsődleges felderítés során megállapították, hogy a járművet áramtalanítani nem lehet, az annyira roncsolódott a balesetben. Az egység segítséget nyújtott a vonaton tartózkodó tizenkilenc ember leszállításában, majd biztonságos helyre kísérték őket. A tűzoltók a rendőrségi helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt. A műszaki mentés idején az érintett szakaszon szünetelt a vonatközlekedés. 

Földmunkálatok közben borult fel egy traktor Kemenesmagasiban, a Tulok utcában csütörtökön délután. A traktor vezetője beszorult a járműbe. A pápai hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltók helyszínre érkezéséig a mentőszolgálat szakemberei a sofőrt kiszabadították. Az egységek áramtalanították a traktort. 

Fotó: Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas MKI