Öt baleset történt a hétvégén Vas megyében

2022. január 17. 14:49

Öt műszaki mentéshez riasztották a Vas megyei hivatásos tűzoltó egységeket az elmúlt hétvégén.

Megcsúszott, majd házfalnak csapódva állt meg egy személyautó Vasváron, a Táncsics Mihály utcában pénteken reggel. A vasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személyautót, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Nyerges vontató pótkocsija kapott defektet, a szétrobbanó gumidarabokra pedig ráhajtott egy kisteherautó, amelynek az olajhűtője kihasadt és nagy mennyiségű motorolaj folyt az úttestre. A répcelaki önkormányzati tűzoltók a kisteherautót áramtalanították, majd felitatták a közútra folyt motorolajat. 

Egy rakomány nélküli kisteherautó hajtott árokba Kemenespálfán a Damjanich utcában szombaton délután. A jármű a közutat is elfoglalta, akadályozva a forgalmat. A celldömölki önkormányzati és a jánosházi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Hat parkoló autónak ütközött egy személyautó, majd az oldalára csapódva állt meg Szombathelyen, a Váci Mihály utcában vasárnap este. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett járművet, majd kerekeire állították és megszüntették a forgalmi akadályt. A megrongálódott gépjárműveknél beavatkozni nem kellett.

Fotó: Vasvár ÖTP, Szombathely HTP