Aknába esett férfit mentettek, közútra dőlt fát távolítottak el, közlekedési balesethez vonultak a tűzoltók

2020. július 23. 11:09

Összesen három ember sérült meg szerdán a káreseteknél

Nyárfa dőlt a közútra Halogy és Csákánydoroszló között, forgalmi akadályt képezve. A körmendi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát eltávolították, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Akácfa dőlt Vasváron a Nagymákfai útra az útra, fél útpályát elzárva. A vasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát feldarabolták és az úttestet letakarították. A káresetnél nem sérült meg senki.

Négy méter mély aknába esett egy ember Szombathelyen, a Hunyadi úton egy építkezésen. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel közösen alpintechnikai módszerrel, mentőhordágy és tűzoltó létra segítségével emelték ki a sérültet, akit a mentők kórházba szállítottak.

Veszélyesen megdőlt egy fa Körmenden a Bástya utcában, veszélyeztetve a gyalogos közlekedést. A körmendi hivatásos tűzoltók magasból mentő tűzoltó gépjármű és motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták a veszélyhelyzetet megszüntették. A káresetnél személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött Hosszúperesztegen a Rákóczi utcában. A járműveket a helyi önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltói áramtalanították, a sérülteket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt a forgalom fél pályán haladt.

 

Fotó: Fotó: Körmendi HTP, Szombathelyi HTP