Emléktornán rúgták a bőrt a tűzoltók

2021. október 11. 13:03

Krizmanics Ferenc tűzoltó ezredes, egykori tűzoltóparancsnok és igazgatóhelyettes tiszteletére immáron hetedik alkalommal került megrendezésre a 2014-ben alapított kispályás labdarúgó emléktorna, amelyet az ELTE SEK Testnevelési és Sportcsarnokában tartottak október 10-én.

Az ezredes tiszteletére létrehozott emléktornán idén öt csapat (Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság A szolgálati csoportja, Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság C szolgálati csoportja, Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság) mérte össze tudását. A mérkőzéseken játszó csapatok az ELTE SEK Testnevelési és Sportcsarnokában mérkőztek meg. A torna sportszerűen a fair play szellemében zajlott le.

A labdarúgó emléktornán az alábbi eredmények születtek:

1.Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

2.Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság C szolgálati csoportja

3.Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A legsportszerűbb csapatnak járó különdíjat a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság A szolgálati csoportja vehette át. A sportolóknak járó díjakat Pajor László tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője és Kovács Balázs tű. alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség mb. kirendeltségvezetője adta át.

Gratulálunk a játékosoknak!

 

Fotó: Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas MKI