Egymást érték a balesetek a hétvégén

2022. július 04. 15:16

Több frontális, félfrontális balesethez is riasztották a Vas megyei tűzoltókat az elmúlt hétvégén.

Fűnyíró traktor gémjének ütközött egy személyautó, majd az árokba csapódva állt meg Bükön, a Gyurácz utcában pénteken délelőtt. A csepregi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd anyós ülésen utazó, mozgásában korlátozott embert feszítő-vágó segítségével szabadították ki a roncsból. 

Két személyautó ütközött össze a 87-es főúton, Tanakajd közelében pénteken este. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik gépjárművet, a másik áramtalanítására nem volt szükség, ugyanis annak akkumulátora a baleset következtében kiröpült. 

Elhagyta az úttestet, majd a vízelvezető árokba csapódva a tetején állt meg egy személyautó a 86-os számú főúton, Beled közelében, szombaton hajnalban. A répcelaki önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személyautót, kerekeire állították és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Három személyautó ütközött össze Káld közelében szombaton délután. A sárvári hivatásos tűzoltók megvizsgálták a személyautókat és azok környezetét. A tűzoltók ezt követően az egyik járművet áramtalanították, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Két személyautó ütközött Bérbaltavárnál szombaton délután. Az ütközést követően az egyik autó az árokban, az oldalára borulva állt meg. A vasvári önkormányzati tűzoltók az árokba csapódott autót áramtalanították, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Érintőlegesen ütközött két személyautó a 84-es főúton, Zsédenynél szombaton délután. A sárvári hivatásos tűzoltók a baleset helyszínén megállapították, hogy azok áramtalanítására nincs szükség, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Fotó: Szuhogyi Szabolcs tű.főtörzszászlós/Sárvár HTP