Rönkszállító kamion vontatmányával ütközött össze a személyautó Körmendnél

2023. március 13. 11:29

Négy balesethez vonultak a Vas vármegyei tűzoltó egységek az elmúlt napokban.

Rönkszállító kamion üres vontatmánya tért át a szemközti sávba, ahol ütközött egy személyautóval a 86-os főúton, Körmendnél pénteken este. A baleset következtében az autó sofőrje beszorult a roncsba. A körmendi hivatásos tűzoltók két gépjárművel érkeztek a helyszínre. Az egység áramtalanította mindkét járművet, a személyautó sofőrjét a mentőkkel közösen emelték ki az autóroncsból. A mentést követően a tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

Elhagyta az úttestet, az árokpartnak ütközött, majd a főútra csapódva állt meg egy személyautó Rábasömjén közelében szombaton este. Az ütközés következtében az autó utasa beszorult az autóroncsba. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, feszítő-vágó eszközt használtak a beszorult utas kiemeléséhez, illetve megszüntették a forgalmi akadályt. 

Egy villanyoszlop és egy családi ház fala közé szorulva állt meg egy személyautó, miután letért a főútról a szentgotthárdi Bethlen utcában vasárnap hajnalban. A balesetben az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A város hivatásos tűzoltói segítséget nyújtottak a mentőknek a sofőr autóból való kiemelésében, illetve áramtalanították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt.

Felborult, és az út közepén, az oldalára csapódva állt meg egy autó Mesteri külterületén hétfőn hajnalban. A balesetben a sofőr megsérült, a mentők kórházba szállították. A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanították, kerekeire állították az autót, illetve megszüntették a forgalmi akadályt. 

Fotó: Körmend HTP, Kőrös Gábor/Szentgotthárd KVÖ