Balesetek a pünkösdi hétvégén

2023. május 30. 14:37

Hat balesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hosszúhétvégén.

Három autó ütközött össze pénteken délután Gyöngyösfaluban, a Petőfi Sándor utcában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Utánfutót vontató gépjármű és egy személyautó ütközött össze pénteken délután Nemeskocs közelében. A celldömölki önkormányzati és a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tűzoltói áramtalanították mindkét járművet és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Két személyautó ütközött össze szombaton délután a szombathelyi, Paragvári utcában. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket és azok környezetét, az autókat áramtalanítaniuk kellett, a helyszínen más tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. 

Padkára futott majd a szalagkorlátnak ütközött szombaton délután egy autó az M86-os autóúton Vasegerszegnél. A répcelaki önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, valamint felitatták az ütközés következtében az úttestre folyt hűtőfolyadékot és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Két személyautó ütközött össze szombaton este a sárvári Celli utcában is. Az ütközés következtében az egyik autó utasa beszorult az autóroncsba. A város hivatásos tűzoltói feszítő-vágó segítségével szabadították ki a beszorult embert a roncsból. A tűzoltók a mentést követően megszüntették a forgalmi akadályt. 

Szalagkorlátnak ütközött egy autó vasárnap délután az M86-os autóúton Szelesténél. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. 

Fotó: Iszak Gábor tű. hadnagy/ Sárvár HTP, Szuhogyi Szabolcs tű. főtörzszászlós/Sárvár HTP