Szolgálati jel átadás és kerek születésnaposok ünneplése

2024. április 09. 15:58

Az április havi katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki értekezlet keretében adta át a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a tíz év után járó szolgálati jelet és a kerek születésnaposok elismerését április 9-én.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere szolgálati jelet adományozott szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért tíz év után Gáborné Cseresznyák Tímea tűzoltó alezredesnek, a Humán Szolgálat kiemelt főelőadójának

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója elismerő oklevelet, valamint Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója ajándéktárgyat adományozott 50. születésnapja alkalmából Deák László tűzoltó zászlósnaka Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének, Doncsecz Zsolt tűzoltó főtörzsőrmesterneka Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjének és Sipos Zsolt tűzoltó törzszászlósnak, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének.

Az igazgató a szolgálati jel és az elismerő oklevél, valamint az ajándéktárgy átadását követően gratulált a kollégáknak, akikhez egyben a munkájukért is a köszönet hangján szólt. Elmondta, hogy a szolgálatban töltött éveik alatt szaktudással lettek gazdagabbak. Ezen szaktudást a jövő nemzedékének is tovább kell adniuk. További munkájukhoz erőt és jó egészséget kívánt. 

Fotó: Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas VMKI