Átvehette vezetői kinevezését az alezredes

2024. május 07. 15:49

A május 7-i katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki havi értekezletet megelőzően köszöntötték a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői körében az ellenőrzési szolgálata élére kinevezett szolgálatvezetőt.

Tölgyesi Levente tűzoltó alezredes több mint húsz éve teljesít szolgálatot a szervezet állományában. 2012. évig gazdasági, majd szakmai területeken teljesített szolgálatot, különböző beosztásokban. 2003-2006 között anyagi-műszaki alosztályvezető, 2012-ig gazdasági vezető volt, majd 2014. évig a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Katasztrófavédelmi Hatósági Osztályán kiemelt főelőadóként szolgált. 2015. évig a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Ellenőrzési Szolgálatának revizora, majd öt évig a Megyei Főügyeleti Osztály főügyeletese volt. Ezt követően a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Katasztrófavédelmi Hatósági Osztályán dolgozott, mint kiemelt főelőadó, egészen 2022. évig. Ezt követően a Megyei Főügyeleti Osztály megbízott osztályvezetője lett, majd az Ellenőrzési Szolgálat vezetését a kinevezése napjáig megbízással látta el. 

Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kinevezte május 1-i hatállyal az Ellenőrzési Szolgálat vezetői feladatainak ellátásával.

A kinevezést vezetői körben ismertették. Az igazgató gratulált a kinevezéshez, a szolgálati feladati ellátásához erőt és jó egészséget kívánt, egyben meghatározta, hogy a kollegái előtt vezetői példamutatással járjon el a feladatok teljesítése alkalmával. 

Fotó: Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas VMKI