Árokba borult a balesetet követően egy traktor Vasszécsenynél

2024. július 08. 13:59

Balesethez vonultak a tűzoltók Vasszécsenyre és a 84-es főútra Sárvárhoz, leszakadt faágat számoltak fel egy bögötei családi ház tetején.

Pótkocsit vontató traktor és egy személyautó ütközött össze pénteken délután a 87-es főúton Vasszécsenynél. A balesetet követően a traktor az árokba borult, az üzemanyagtartályból szivárgott a gázolaj. A Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat egysége és a szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, valamint Havaria tapasz segítségével eltömítették a mezőgazdasági munkagép üzemanyagtartályát, megakadályozva a további szivárgást. A traktor áramtalanítását a tűzoltók csak annak kerekeire állítását követően tudták végrehajtani. 

Császárfa egyik öles ága borult egy bögötei családi házra, a Szabadság utcában. A faág megrongálta a ház tetőszerkezetét. A zalaegerszegi hivatásos és a hosszúperesztegi önkéntes tűzoltók a padlástérbe feljutottak, a faágat motoros láncfűrésszel darabolták fel. 

Személyautó és egy fémtartályokat szállító kisteherautó ütközött össze tegnap reggel a 84-es főúton, Sárvárnál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Fotó: Hosszúpereszteg ÖTE