Ünnepi közgyűlés keretében köszöntek le a bozsoki önkéntes tűzoltó egyesület egykori vezetői

2024. július 08. 14:05

A tűzoltószertárban gyűltek össze, hogy egy ünnepi közgyűlés keretében köszönjenek el az egykori vezetőktől a Bozsoki Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai, a környék tűzoltó egyesületeinek vezetői, valamint a meghívott vendégek július 6-án.

A közgyűlésen részt vett Lakatár Gábor tűzoltó ezredes, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese és Bognár András tűzoltó őrnagy, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnoka. A közgyűlésen 20 év jelentősebb káreseteit, versenyeit és rendezvényeit is felidézték. A meghívottakhoz a leköszönő és új vezetőség is szólt, megköszönve a közös munkát. A közgyűlés keretében elismerések átadására is sor került. Húsz év szolgálatot követően Banga Attila, Kutits László, Varga Gábor és Deákné Csercsics Rita is leköszönt.  

Lakatár Gábor tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes beszédében elismerően szólt a bozsoki önkéntes tűzoltók munkájáról. Megköszönte a szakmai feladatok felelős végrehajtását. Az új vezetőséget pedig biztosította afelől, hogy az igazgatóság a jövőben is támogatja a bozsoki tűzoltókat a feladataik maradéktalan végrehajtásában.  Az ezredes egy elismerő oklevél átnyújtásával, az igazgatóság nevében mondott köszönetet az egykori vezetőknek a térség tűzvédelme érdekében végzett két évtizedes munkájukért. 

Fotó: Lakatár Gábor tű. ezredes/Vas VMKI