Balesetek napja volt a tegnapi

2024. augusztus 06. 13:40

Négy balesethez és egy tűzesethez kaptak riasztást a Vas vármegyei tűzoltók tegnap és ma hajnalban.

Elhagyta az utat, kidöntött egy tűzcsapot és egy gázcsonkot is megrongált tegnap délelőtt egy személyautó Peresznyén, a Rákóczi utcában. A kőszegi önkormányzati, a horvátzsidányi, a répcevisi és helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az egységek a helyszínt vízsugárral biztosították, a gázcsonkot egy akkumulátoros feszítővel elszorították és a helyszínre kérték a gázszolgáltató szakembereit. 

Motorost gázolt el tegnap délután egy személyautó Szombathelyen, a 11-es Huszár úton. Az ütközést követően a motoros lerepült a járműről. A város hivatásos tűzoltói a mentőkkel közösen hordágyra tették és mentőautóba segítették a motorost.  

Elhagyta az utat, a vízelvezető árkon áthajtott és egy erdős területen állt meg egy személyautó tegnap délután Szentgotthárd közelében. A város hivatásos és a magyarlaki önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt az autó sofőrjét a helyszínen lévők kiemelték a járműből. Az egység kerekeire állította és áramtalanította az autót.  

Két személyautó ütközött össze tegnap délután a 8-as főúton, Körmendnél. A karambolt követően az egyik autó az oldalára dőlt. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a személyautókat, az oldalára borult autót kerekeire állították és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Kábelek égtek ma hajnalban egy személyautó motorterében Celldömölkön, a Kolozsvár utcában. A füstöt észlelve az autó vezetője és két utasa elhagyta a járművet és segítséget kértek. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították az autót, a füstölést vízsugárral megszüntették, majd hőkamerával átvizsgálták a motorteret. 

Fotó: Körmend HTP