Napraforgómezőn állt meg a platós kisteher Peresznyénél

2024. augusztus 28. 11:54

Egymást követték a balesetek tegnap Vas vármegyében. A tűzoltókat négy baleset helyszínére riasztották műszaki mentési munkálatokhoz.

Teherautók ütköztek össze tegnap reggel Acsádon, a Petőfi Sándor utcában. A balesetben az egyik jármű sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A szombathelyi hivatásos tűzoltók mindkét teherautót áramtalanították, és megszüntették a forgalmi akadályt. Az ütközés következtében motorolaj folyt az úttestre, amelyet a tűzoltók itattak fel. 

Elhagyta az utat és az árokba hajtott tegnap reggel egy személyautó Hegyháthodász közelében. A balesetben az autó utasa megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A sofőr és utasa a körmendi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a járművet. Az egység áramtalanította az autót, valamint megszüntette a forgalmi akadályt. 

Letért az útról és egy közeli napraforgómezőre hajtott tegnap reggel egy kisteherautó Peresznye közelében. A balesetben három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A járművet annak sofőrje még a tűzoltók kiérkezése előtt áramtalanította, és a platón szállított szerszámokat is a járműről leszedte. A kőszegi önkormányzati, valamint a répcevisi és helyi önkéntes tűzoltók felitatták a baleset során a közútra folyt olajat.

Megcsúszott az úton és az árokba hajtott tegnap délután egy személyautó Vasegerszeg és Vámoscsalád közötti úton. A balesetben az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A répcelaki önkormányzati és az uraiújfalui önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépjárművet és megszüntették a forgalmi akadályt.

Fotó: Lakatár Tamás/Kőszeg ÖTP, Szombathely HTP, Répcelak ÖTP