Harminc évnyi szolgálat és kerek születésnaposok ünneplése

2024. október 08. 15:13

Az október havi katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki értekezletet megelőzően adta át a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a harminc év után járó szolgálati jelet és a kerek születésnaposok elismerését október 8-án.

A napirendi pontok tárgyalását megelőzően vezetői körben Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, igazgató szolgálatban eltöltött harminc év után járó elismerést és kerek születésnapért járó méltatást adott át az igazgatóság tantermében. 

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere szolgálati jelet adományozott, szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért harminc év szolgálat után Göncz Szabolcs tűzoltó alezredesnek, az Igazgató-helyettesi Szervezet tűzoltósági főfelügyelőjének. Az alezredes egyben ötvenedik születésnapja alkalmából járó ajándéktárgyat is átvehetett. 

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója elismerő oklevelet, valamint Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója ajándéktárgyat adományozott ötvenedik születésnapja alkalmából Fejes Szabolcs tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának, Kiss Sándor tűzoltó főtörzszászlósnak, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs szerparancsnokának és Tóth Zoltán tűzoltó alezredesnek, a Területi Védelmi Bizottság titkár-helyettesének. 

Az igazgató a szolgálati jel és az elismerő oklevél, valamint az ajándéktárgy átadását követően gratulált a kollégáknak, akikhez egyben a munkájukért is a köszönet hangján szólt. További munkájukhoz erőt és jó egészséget kívánt. 

Gratulálunk az elismerésekhez!

Fotó: Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas VMKI