Villamos kapcsolószekrény tűzesete Nádasdnál

2024. október 24. 15:13

Négy káreseménynél kérték a Vas vármegyei tűzoltók segítségét kedden és szerdán.

Befűtést követően áramlott vissza a füst kedden délután a lakótérbe egy sárvári Baross Gábor utcai családi házban. A város hivatásos tűzoltói kiszellőztették a füsttel telített ingatlant és a helyszínre kérték a kéményseprő szakembereket. 

Túrázás közben sérült meg a bokája tegnap délután egy kirándulónak Hegyhátszentjakabon, a Vadása-tónál. A körmendi hivatásos tűzoltók mentőboardra fektették a sérült embert és mentőkkel közösen mentőautóba helyezték. 

Villamos kapcsolószekrény és a hozzá tartozó elektromos vezetékek égtek tegnap délután Nádasd közelében. A tűz a villanyoszlop alatt lévő száraz aljnövényzetre is átterjedt. A körmendi hivatásos tűzoltók a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit és vízsugárral eloltották a lángokat. 

Tűzhelyen felejtett étel égett tegnap délután egy celldömölki, Vasvári Pál utcai lakás konyhájában. Az ingatlant az önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta lakója. A tűzoltók kiérkezésekor az ingatlanban tűz már nem volt, az egység átszellőztette a füsttel telített ingatlant. 

 

Fotó: Nagy József tű. százados/Körmend HTP