SAJTÓMEGHÍVÓ

2023. szeptember 06. 11:11

A Vas vármegyét érintő augusztus eleji vízkárok felszámolásában résztvevő civil szervezetek számára történő köszönetnyilvánító eseményre

Tisztelt Címzett!

Tájékoztatom, hogy az augusztus elején a nagy mennyiségű lehullott csapadék, a folyók és a patakok vízszintjének folyamatos emelkedése, majd azok patakmederből való kilépése és a mezőgazdasági földekről lefolyó esővíz jelentett feladatot a vasi tűzoltóknak. Ezekben a napokban 201 hivatásos, önkormányzati, önkéntes tűzoltó, mentőcsoporttag és polgárőr összesen 70 kárhelyszínen hajtott végre műszaki mentési feladatokat. 

A Vas Vármegyei Területi Védelmi Bizottság és a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 2023. augusztusi árvíz elleni védekezésben rendkívüli helytállást tanúsító civil szervezetek elismerése alkalmából ünnepséget rendez.

A rendezvényre 2023. szeptember 11-én 17.00 órai kezdettel kerül sor a Vas Vármegyei Önkormányzat Dísztermében. A köszönetnyilvánításon részt vesz Vámos Zoltán, a Vas Vármegyei Területi Védelmi Bizottság elnöke és Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. 

A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 11. 17.00 óra

Helyszíne: Vas Vármegyei Önkormányzat Díszterme (9700 Szombathely, Berzsenyi D. tér1.)

Az eseményre Önt és szerkesztőségük munkatársait ezúton tisztelettel meghívom, egyben kérem, hogy arról a lakosságot tájékoztatni szíveskedjenek!

 

További információért Balogh Eszter tűzoltó főhadnagy, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hívható a +36204542820-as számon.                                                                               

Szombathely, 2023. szeptember 06. 

            Tisztelettel:

                                                                                  Balogh Eszter tű. főhadnagy

                                                                                                     szóvivő