SAJTÓMEGHÍVÓ

2023. szeptember 15. 10:10

A Sárvári szervezett tűzoltóság megalakulása 150. évfordulója alkalmából tartandó ünnepségre

Tisztelt Címzett!

Tájékoztatom, hogy a Sárvári szervezett tűzoltóság megalakulása 150. évfordulója alkalmából a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel és a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksággal közösen ünnepi állománygyűlést tart, amelyre 2023. szeptember 23-án a Sárvár Arénánál kerül sor. 

Az ünneplők 08.30 órakor a csapatzászló kíséretében vonulnak a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság épületétől (Sárvár, Batthyány utca 65.) a Sárvár Arénáig (Sárvár Nádasdy Ferenc út 30.), ahol 09.00 órakor veszi kezdetét az ünnepi állománygyűlés. A rendezvényen elsőként Csende Sándor tűzoltó alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség megbízott vezetője mutatja be a sárvári szervezett tűzoltóság elmúlt 150 éves történetét. A jubileumi ünnepségen beszédet mond Ágh Péter országgyűlési képviselő, az Építési és Közlekedési Minisztérium állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság képviselője, valamint Kondora István, Sárvár város polgármestere. Az ünnepi beszédeket követően Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója díszoklevelet és elismeréseket ad át. A sajtónyilatkozatokra az ünnepséget követően 09.55 órától 10.00 óráig lesz lehetőség.             

A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 23. 09.00 óra

Helyszíne: Sárvár Aréna, Sárvár Nádasdy Ferenc út 30. 

 

Az eseményre Önt és szerkesztőségük munkatársait ezúton tisztelettel meghívom, egyben kérem, hogy arról a lakosságot tájékoztatni szíveskedjenek!

További információért Balogh Eszter tűzoltó főhadnagy, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hívható a +36204542820-as számon.

                                                                                  

Szombathely, 2023. szeptember 15.

 

            Tisztelettel:

 

                                                                                  Balogh Eszter tű. főhadnagy

                                                                                                     szóvivő