Négy tűzeset történt Hétfőn

2020. február 25. 09:33

A káreseteknél nem sérült meg senki.

Bútorok és ruhák égtek Kőszegen a Szombathelyi úti lakóház előkertjében. A tűz átterjedt az előkert aljnövényzetére körülbelül negyven négyzetméteren. A helyszínen nem tartózkodott senki. A lángokat egy közelben dolgozó ember kezdte oltani. A tűzet a kőszegi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg.

Személygépkocsi motortere égett Szentgotthárdon a Hunyadi utcában. A személygépkocsi vezetője a tűz oltását egy tűzoltó készülékkel megkezdte. A káresethez a szentgotthárdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a lángokat egy vízsugárral oltották el.

Fatörzs belseje égett Sárváron a Vadkert utcában. A tűzesethez a sárvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az izzást, parázslást egy vízsugárral oltották el.

Melléképület és kazánház gyulladt ki Nádasdon a Petőfi Sándor utcában hétfőn este. A lakóházzal egybeépített melléképületben tűzifa és egy fűnyíró gép, valamint az épület tetőszerkezete égett mintegy százötven négyzetméteren. A zalaegerszegi, a körmendi és a szentgotthárdi hivatásos tűzoltók öt vízsugárral és kéziszerszámok segítségével előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Ezzel megakadályozták, hogy a lángok a lakóház teljes egészére átterjedjenek. A lakóház lakhatatlanná vált, a lakók elhelyezése rokonoknál történt